• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actrita Scarlett Johansson se lanseaza in muzica. Si-a infiintat propria trupa

Actrita Scarlett Johansson se lanseaza in muzica. Si-a infiintat propria trupa

Actrita americana Scarlett Johansson a anuntat in timpul unei emisiuni de televiziune ca si-a infiintat propriul grup muzical, exclusiv feminin, care se va numi The One and Only Singles, informeaza lefigaro.fr, citat de Mediafax.

"Am un grup muzical, exclusiv feminin. Ne numim The One and Only Singles", a dezvaluit actrita americana in emisiunea de televiziune "Live with Kelly and Michael".
 
Potrivit spuselor sale, stilul muzical abordat de noul grup se inspira din universul rock al grupului Go-Go, o trupa californiana foarte populara in anii '80, alcatuita la randul ei exclusiv din femei.
 
Actrita Scarlett Johansson nu se afla la primele sale incursiuni in universul muzicii. Ea a lansat deja doua albume: "Wherever I Lay My Head", un album de coveruri dupa dupa piese de Tom Waits, lansat in 2008, si "Break Up", lansat in colaborare cu Pete Yorn, in 2009. Artista a mai inregistrat un single cu grupul Massive Attack si a fost nominalizata in acest an la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun cantec original", cu piesa "Before My Time", extrasa de pe coloana sonora a documentarului "Chasing Ice".

1 martie 2013 17:40
Modifică setările cookies