• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actrita Audrey Hepburn, declarata cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn, declarata cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Intr-un sondaj menit sa arate care sunt cele mai frumoase 50 de femei din ultimii 50 de ani, Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie. in ansamblu, 33 dintre cele 50 cele mai frumoase femei din lume sunt brunete, urmate de 17 blonde si doar o singura roscata - actrita Rita Hayworth, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.
 
Pe primele 10 pozitii din top, Audrey Hepburn, cunoscuta mai ales pentru rolul din filmul "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's", este urmata de trei femei blonde: printesa Diana, actrita americana Grace Kelly si actrita franceza Brigitte Bardot. De asemenea, fotomodelul Twiggy completeaza cercul blondelor din top 10. in schimb, femeile brunete domina clasamentul, in primele 10 pozitii fiind incluse sase: actrita americana Elizabeth Taylor, ducesa de Catherine de Cambridge, Angelina Jolie, actrita indiana Aishwarya Rai si Catherine Zeta-Jones.
 
De asemenea, printre cele mai frumoase femei brunete se afl[ actrita si fotomodelul britanic Kelly Brook, actrita americana Mila Kunis, sotia celui de-al 35-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy - Jackie Kennedy, creatoarea de moda Victoria Beckham si prezentatoarea TV Alexa Chung.
 
In ceea ce priveste femeile blonde, 17% dintre cei care au votat au ales-o pe printesa Diana ca fiind cea mai frumoasa. in top se mai afla si fotomodelul britanic Kate Moss, prezentatoarea TV Holly Willoughby, precum si actritele Charlize Theron si Scarlett Johannson.
 
Rita Hayworth, nascuta Margarita Carmen Cansino, in 1918, a fost singura femeie roscata inclusa in acest top. De fapt, culoarea originala a parului artistei era neagra, dar aceasta s-a vopsit in speranta ca va obtine mai multe roluri in filme.

21 aprilie 2014 17:20
Modifică setările cookies