• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actorul Gerard Butler a confirmat despartirea de Madalina Ghenea

Actorul Gerard Butler a confirmat despartirea de Madalina Ghenea

Actorul scotian Gerard Butler a confirmat intr-un interviu recent faptul ca este din nou un barbat singur, intrucat s-a despartit de fotomodelul roman Madalina Ghenea, dupa o relatie care a durat putin peste un an, informeaza femalefirst.co.uk, preluat de Mediafax.

Intrebat de jurnalistii de la site-ul german Filmreporter.de daca este implicat in prezent intr-o relatie, starul scotian a spus: "Nu in acest moment. Insa la un moment dat chiar vreau sa imi intemeiez o familie".

Madalina Ghenea si Gerard Butler si-au inceput relatia in mai 2012, dupa ce fotomodelul roman, in varsta de 25 de ani, s-ar fi despartit, potrivit presei internationale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio. Ghenea si Butler nu au mai fost vazuti impreuna din luna aprilie a acestui an, determinandu-i pe jurnalistii specializati in stiri mondene sa afirme ca relatia lor s-ar fi incheiat.
 
Madalina Ghenea declarase anterior ca se simte pregatita sa isi intemeieze o familie cu Gerard Butler, despre care a spus ca a fost "prima iubire adevarata" din viata ei.
 
Inainte de relatia cu Madalina Ghenea, Gerard Butler, in varsta de 43 de ani, a avut relatii cu cateva actrite importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Jessica Biel, Reese Witherspoon si Cameron Diaz.
 
Madalina Ghenea s-a nascut in 1987, la Slatina. Cariera ei in domeniul modei a inceput pe cand avea 15 ani. Madalina Ghenea a debutat ca actrita, in 2011, in comedia italiana "I Soliti Idioti", in regia lui Enrico Lando. De asemenea, in 2012, Madalina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", in regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane in toamna anului 2013.

14 iunie 2013 16:22
Modifică setările cookies