• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actorii Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza, dupa 18 ani de casnicie

Actorii Melanie Griffith si Antonio Banderas divorteaza, dupa 18 ani de casnicie

Actrita americana Melanie Griffith a depus vineri actele oficiale prin care solicita divortul de sotul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, invocand motivul diferentelor ireconciliabile si punand astfel capat unei casnicii care a durat 18 ani, informeaza Reuters.

Melanie Griffith, in varsta de 56 de ani, si Antonio Banderas, in varsta de 53 de ani, s-au casatorit in 1996, dupa ce s-au indragostit in timpul filmarilor de la comedia romantica "Two Much" (1995). Cei doi actori au impreuna o fiica, Stella Banderas, in varsta de 17 ani.
 
"Am decis de comun acord sa punem capat casatoriei noastre de aproape 20 de ani intr-o maniera iubitoare si prieteneasca, onorand si respectand persoanele noastre, familia noastra, prietenii nostri si toata aceasta perioada frumoasa pe care am petrecut-o impreuna", au declarat Melanie Griffith si Antonio Banderas intr-un comunicat de presa comun.
 
Actrita americana a solicitat custodia fiicei cuplului, care va implini varsta de 18 ani in luna septembrie, acceptand insa ca Antonio Banderas sa isi viziteze fiica de cate ori doreste.
 
Melanie Griffith, care a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul interpretat in 1988 in comedia romantica "O femeie face cariera/ Working Girl", a solicitat de asemenea pensie alimentara.
 
Aceasta a fost cea de-a patra casatorie pentru Melanie Griffith si cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost casatorita cu actorul Don Johnson de doua ori, din ianuarie pana in iulie 1976 si din iunie 1989 pana in 1996, si cu actorul Steven Bauer, din 1982 pana in 1987, iar Antonio Banderas a fost casatorit cu actrita spaniola Ana Leza din 1987 pana in 1996. Actrita are si un fiu din casatoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a nascut pe 22 august 1985.

8 iunie 2014 10:36
Modifică setările cookies