• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
A. Nastase: Exista presiune in PSD pentru candidat propriu la prezidentiale. PNL ar putea obtine premierul

A. Nastase: Exista presiune in PSD pentru candidat propriu la prezidentiale. PNL ar putea obtine premierul

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, sambata seara, ca in PSD exista o "anumita presiune" pentru desemnarea unui candidat propriu la alegerile prezidentiale. El a precizat ca in acest caz PNL ar putea obtine pozitia de premier, dar europarlamentarele se dovedesc mai importante pentru partide, transmite Mediafax.

"Exista o anumita presiune, inclusiv din partea... in interiorul PSD pentru ca PSD sa aiba un candidat propriu (la alegerile prezidentiale - n.r.). Evident ca acest lucru ar crea o foarte mare nervozitate in zona liberala. Poate ca liberalii, unii dintre ei, si-ar dori acest lucru, pentru ca in felul asta, daca PSD ar da presedintele, atunci conform intelegerii (protocolul USL - n.r.) ei ar avea seful Guvernului. Dar chestiunea asta ar crea o foarte mare nemultumire, evident, la nivelul lui Crin Antonescu", a declarat Adrian Nastase. 

Totodata, el a sustinut ca decizia privind candidaturile pe liste separate la europarlamentare arata ca aceste alegeri sunt mai importante decat cele prezidentiale. 


28 aprilie 2013 11:33
Modifică setările cookies