• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
A murit una dintre vedetele serialului Tanar si nelinistit

A murit una dintre vedetele serialului "Tanar si nelinistit"

Actrita americana Jeanne Cooper (alias Katherine Chancellor), una dintre vedetele serialului de televiziune "Tanar si nelinistit/ Young And The Restless", a murit miercuri, la varsta de 84 de ani, informeaza Reuters. 

"Mama a murit in dimineata asta (miercuri, n.r.), cu putin timp in urma, linistita, in somn, avand-o alaturi pe sora mea", a anuntat fiul actritei, actorul Corbin Bernsen, pe contul sau de pe Facebook. 

In urma cu cateva saptamani, Jeanne Cooper a fost spitalizata in stare critica, insa natura bolii de care suferea nu a fost dezvaluita. 

"Tanar si nelinistit", serialul care a rasturnat toate recordurile de audienta peste Ocean si preferatul romanilor in timpul dupa-amiezelor petrecute in fata televizorului, a ajuns in luna martie la venerabila varsta de 40 de ani si la peste 10.000 de episoade difuzate in Statele Unite.  Veterana Jeanne Cooper a fost singura actrita care a rezistat in echipa "Tanar si nelinistit" inca din 1973, de la inceputul acestuia. La momentul spitalizarii sale, in urma cu cateva saptamani, personajul sau inca aparea in serial, desi scenaristii l-au "supus" unei operatii pe creier.


9 mai 2013 10:02
Modifică setările cookies