• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
A murit Tito Vilanova. Fostul antrenor al FC Barcelona avea 45 de ani si suferea de cancer

A murit Tito Vilanova. Fostul antrenor al FC Barcelona avea 45 de ani si suferea de cancer

Fostul antrenor al echipei FC Barcelona, Tito Vilanova, care a fost nevoit sa renunte la functie din cauza unui cancer la glanda parotida, a incetat din viata vineri, la Barcelona, la o zi dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale, a anuntat familia tehnicianului, citata de Mundo Deportivo si preluata de Mediafax.

Vilanova avea 45 de ani. El a fost internat vinerea trecuta in spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seara a fost operat, interventie dupa care presa spaniola a scris ca starea tehnicianului era grava.
 
Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, dupa ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul in care i-a fost extirpata o tumoare, in 2011. Vilanova a suferit si in noiembrie 2011 o operatie in cadrul careia i-a fost indepartata o tumora de la glanda parotida. In ianuarie 2013, Vilanova a plecat la New York, unde a stat doua luni pentru a urma un tratament.
 
Vilanova a preluat conducerea tehnica a echipei FC Barcelona in iunie 2012. In iulie 2013, el a fost nevoit sa renunte la functia de antrenor, FC Barcelona numindu-l la conducerea echipei pe argentinianul Gerardo Martino.
 
In august 2012, Vilanova a fost la Bucuresti cu FC Barcelona, echipa catalana disputand un meci amical cu Dinamo, pe Arena Nationala, pe care l-a castigat cu scorul de 2-0.

25 aprilie 2014 19:31
Modifică setările cookies